Saját szoftvereink

Ismerje meg az általunk fejlesztett alkalmazásokban rejlő funkcionalitásokat és sok színűséget.


Cloudius ERP

A Cloudius Corporate System komplex megoldást nyújt a vállalati folyamatok támogatására, mind a gyártás, logisztika, értékesítés és pénzügy területén.


Vállalatirányítási rendszerünk szakszerű megoldást jelent a megrendelés kezelés, értékesítés, logisztika, pénzügy, kontrolling, gyártás, valamint egyedi projektek, munkafolyamatok terén. Biztosítja az adatok gyors lekérését olyan szempontok szerint is, melyek más szoftverekben nem lehetségesek. Ezzel jelentősen csökken az adminisztrációra, adatfelvitelre fordított idő. Felgyorsul a döntés-előkészítés, valamint egyszerűbbé válik a projektek menedzselése, az információ megosztása.

A Claudius ERP felhőalapú működési elvével olyan védelmet jelent, melyet a virtuális térben történő adattárolás biztosít – ezáltal a káreset lehetősége nem jelent többé veszélyforrást pótolhatatlan adatai számára. Természetesen igény esetén a helybeni, lokális rendszerként történő működtetés is megoldható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT




Meatalyzer

Napelemmel működő számítógép


Korábban fejlesztett szenzorrendszerre épülő szoftverünk elsősorban az élelmiszer feldolgozás minőségbiztosítását, dokumentálását segíti elő. Húsiparban, ezen belül is az érlelési folyamatban használható, szenzorrendszerrel kommunikálni képes rendszer, mely alkalmas a termékek kritikus adatainak (pl.: súly, pH érték, hőmérséklet, páratartalom stb) mérésére, vezeték nélküli továbbítására, megjelenítésére elemzési célokból.


KÉRJE AJÁNLATUNKAT


Cloudius oktatási rendszer

Digitális oktatás

Digitális, élmény alapú tanulási megoldás hatékonyabbbá teszi az ismeretek elsajátítását és segít partnereinknek, hogy a távoktatási piac meghatározó szereplőivé váljanak. Több évnyi tapasztalat és szakértelem adta az alapját egyedi fejlesztésű oktatási rendszerünknek, mely megalapozta az oktatás jövőjét.

Oktatás szervezés

A Cloudius oktatási rendszer számos fejlődést elősegítő kényelmi funkcióval van felvértezve. Könnyedén teheti tervezhetővé az oktatási folyamatokat az oktatás-szervezési támogató szolgáltatások segítségével, mely komplex megoldást biztosít partnereink számára.

Legyen szó előre elkészített video-oktató anyagok alkalmazásáról vagy valós időben megtartott tanórákról, vagy az egy alkalmas továbbképzéstől a komplex egyetemi szintű oktatásig, a távolság többé nem akadály. Az élmény alapú tanulási megoldásunk hatékonyabbbá teszi az ismeretek elsajátítását és segít partnereinknek, hogy a távoktatási piac meghatározó szereplőivé váljanak.

Az oktató a rendszerben tud saját maga számára kialakítani kurzusokat és ahhoz kapcsolódó előadásokat, tananyagokat és teszteket feltölteni. A rendszer egyik leghasznosabb funkciója a nagyon egyszerűen vezényelhető élő oktatás kiscsoportos konzultációként vagy akár több száz fős előadásként.

Oktatási funkciók

A rendszerünk funkciói között a kurzusok rögzítése és a jegyadás, valamint a magas kép- és hangminőségű videóhívás is szerepel, amelyet számos hasznos kiegészítővel láttunk el, például: prezentációs nézet, kooperatív digitális rajztábla vagy akár több videó- és képforrás lekezelése. Az Cloudius oktatási rendszer által soha nem tapasztalt kényelemben lehet része a tanároknak, diákoknak és munkatársaknak egyaránt.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT


Video Stream Test keretrendszer - VST

Az alkalmazás fő célja a különböző forrásból érkező stream-ek tesztelése, videó adatok kinyerése és megjelenítése, melyeket felhasználva egy jó és megfelelően működő, modern stream szolgáltatás hozható létre.

Lehetőség van előre definiált teszt konfigurációkat létrehozni, majd a teszteket ezen forgatókönyvek alapján akár kézzel, ütemezetten, vagy parancssori üzleti logikával tömegesen végrehajtani.
Az alkalmazás lehetőséget biztosít a kontinenseken átívelő video stream tesztelések végrehajtására, különböző országokban lévő proxy-k beiktatásával.
A térképes nézet segíti a tesztelő személyzetet a teszt irányának és állapotának vizuális nyomonkövetésben.
Az elvárt stream minőség és az egyéb paraméterek a kliens oldalon állítható be, így széles körű minőség ellenőrzést hajthatunk végre.
A teszt futtatása alatt a tesztelés paraméterei előre beállított időnkként változtathatóak, így biztosítva a legnagyobb hasonlóságot a valós felhasználással.
A részletes és széles körű teszt eredmények táblázatos és grafikonos formában is megjelennek, így azok nagy tömegben is feldolgozhatók, mind gépi mind kézi módszerrel.

A rendszerünket és szolgáltatásainkat az alábbi stream szolgáltatók vették igénybe: TV2, Telenor MyTV

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

9700 Szombathely, József Attila utca 5/d • +36 94 514-555 • info@g-t.hu