Saját szoftvereink

Ismerje meg az általunk fejlesztett alkalmazásokban rejlő funkcionalitásokat és sok színűséget.


Cloudius ERP

A Cloudius Corporate System komplex megoldást nyújt a vállalati folyamatok támogatására, mind a gyártás, logisztika, értékesítés és pénzügy területén.


Vállalatirányítási rendszerünk szakszerű megoldást jelent a megrendelés kezelés, értékesítés, logisztika, pénzügy, kontrolling, gyártás, valamint egyedi projektek, munkafolyamatok terén. Biztosítja az adatok gyors lekérését olyan szempontok szerint is, melyek más szoftverekben nem lehetségesek. Ezzel jelentősen csökken az adminisztrációra, adatfelvitelre fordított idő. Felgyorsul a döntés-előkészítés, valamint egyszerűbbé válik a projektek menedzselése, az információ megosztása.

A Claudius ERP felhőalapú működési elvével olyan védelmet jelent, melyet a virtuális térben történő adattárolás biztosít – ezáltal a káreset lehetősége nem jelent többé veszélyforrást pótolhatatlan adatai számára. Természetesen igény esetén a helybeni, lokális rendszerként történő működtetés is megoldható.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT


CreativeGast

CreativeGast Éttermi Rendszer bevezetése akár 30%-al is növelheti a nyereségét!


Számos partnerünk elégedettsége tanúsítja CreativeGast éttermi rendszerünk előnyeit. Egyrészt a bonyolultabb éttermi folyamatok kezelése egyszerűbbé, másrészt a személyzet, és a vezetőség közti elszámolás pontosabbá válik. Vendéglátó ipari szakemberek bevonásával hoztuk létre programunkat, melynek professzionális rendszere biztosítja a hatékony munkavégzést. Használata közvetlen kommunikációt biztosít az munkatársak között, ezáltal lerövidül mind a rendelési-, mind pedig az adminisztrációra szánt idő. 

Szoftverünk felhő-alapú, ezáltal illetéktelenek nem férhetnek hozzá a forgalmi információkhoz. Ezen kívül az online tér biztonságot nyújt pótolhatatlan adatai számára, melyek egy esetleges káreset (tűz, csőtörés, betörés) során nem vesznek el. Egy interneteléréssel rendelkező eszközzel bárhol lehetőség van a szoftver hozzáféréséhez, ezáltal is biztosítva az eredményes, naprakész munkavégzést.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

KÉRJE AJÁNLATUNKAT


Simplevoice

Ha nem szeretnénk online pénztárgépekre kisebb vagyont költeni


Az online pénztárgépek ma egy jelentős beruházással terhelik a vállalkozások, cégek költségvetését. Ennek kiküszöbölésére alkottuk meg Simplevoice elnevezésű szoftverünket, ami megoldást nyújt bármelyik, több telephellyel rendelkező vállalkozásnak, melyeknek üzletmenete lehetővé teszi a számla kiállítását minden vásárlójuk számára.

Használata több üzlet együttes kezelését is elősegíti, valamint elkészíti a TGSZLAH adatlapot, melyet már csak fel kell tölteni az EBEV rendszerbe. Emellett átláthatóvá, hatékonnyá teszi az adminisztráció menetét, beleértve az összeköttetését a vállalat SAP rendszerével, mely az adatok azonnali importálását is lehetővé teszi.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT


Mobilszenzor rendszer

Napelemmel működő számítógép


Mobilszenzor rendszer alacsony energiaigényű eszközökből áll, melyek kötetlenül telepítve napelemmel, s más alternatív energiaforrással működtethetőek. A fejlesztésének célja egy olyan megoldás létrehozása, mely képes kiépített infrastruktúra nélkül, korlátlan számú szenzor egyidejű kezelésére, szinte időkorlát nélkül.

Rendszerünk a szintén alternatív energiával működő mobilszenzorokkal folyamatosan közvetíti az adatokat a feldolgozó egységnek, az eredmény pedig webes felületen tekinthető meg; azaz gyakorlatilag bárhonnan, ahol van Internet-elérés, ezzel állandó, és jól meghatározott alapokat kínálva a döntéshozóknak. A rendszer segítségével szimulációk is végezhetők.


KÉRJE AJÁNLATUNKAT


Magfelismerő rendszer

A gazdálkodási tevékenységek legkorszerűbb módszere


Szoftverünk legnagyobb előnye a pontosság, a mindenkori tökéletes és hibátlan adatszolgáltatás. A rendszer adatbázisában főként gyomnövények szerepelnek, alkalmazásával pontos gyomtérkép készíthető, jól tervezhetővé teszi a gazdálkodás különféle műveleteit, s csökkenti a felhasznált vegyszerek mennyiségét. GPS segítségével precízen kijelölhetők az egyes fertőzött területek, ezáltal együttesen csökkentve a költségeket és a környezetterhelést.

A folyamatos adatszolgáltatás révén  kirajzolódó minták alapján a távolabbi jövőre is hatékonyabban lehet tervezni.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK


Video Stream Test keretrendszer - VST

Az alkalmazás fő célja a különböző forrásból érkező stream-ek tesztelése, videó adatok kinyerése és megjelenítése, melyeket felhasználva egy jó és megfelelően működő, modern stream szolgáltatás hozható létre.

Lehetőség van előre definiált teszt konfigurációkat létrehozni, majd a teszteket ezen forgatókönyvek alapján akár kézzel, ütemezetten, vagy parancssori üzleti logikával tömegesen végrehajtani.
Az alkalmazás lehetőséget biztosít a kontinenseken átívelő video stream tesztelések végrehajtására, különböző országokban lévő proxy-k beiktatásával.
A térképes nézet segíti a tesztelő személyzetet a teszt irányának és állapotának vizuális nyomonkövetésben.
Az elvárt stream minőség és az egyéb paraméterek a kliens oldalon állítható be, így széles körű minőség ellenőrzést hajthatunk végre.
A teszt futtatása alatt a tesztelés paraméterei előre beállított időnkként változtathatóak, így biztosítva a legnagyobb hasonlóságot a valós felhasználással.
A részletes és széles körű teszt eredmények táblázatos és grafikonos formában is megjelennek, így azok nagy tömegben is feldolgozhatók, mind gépi mind kézi módszerrel.

A rendszerünket és szolgáltatásainkat az alábbi stream szolgáltatók vették igénybe: TV2, Telenor MyTV

KÉRJE AJÁNLATUNKAT

9700 Szombathely, József Attila utca 5/d • +36 94 514-555 • info@g-t.hu